Bezig met laden...

Onze leden

De leden van 'Anders Zaken Doen'

 logo

RE/MAX WoonWensMakelaars

RE/MAX WoonWensMakelaars Voor al uw aan- of verkopen en taxaties in West Brabant; RE/MAX® doet het anders, RE/MAX® doet het beter!  RE/MAX® ontzorgt!
www.remax.nl

 

 logo

 

Haans advocaten

De wet is voor elk advocatenkantoor gelijk. Het zijn juist de mensen die het verschil maken. De advocaten van Haans Advocaten Roosendaal beschikken over diepgaande juridische kennis, zijn toegankelijk en leveren maatwerk. Het zijn mensen met passie voor hun vak en specialisten op hun vakgebied. De meeste advocaten van Haans Advocaten Roosendaal hebben een specialisatieopleiding gevolgd en zijn actief in diverse specialistenverenigingen.Haans Advocaten beheerst alle voorkomende rechtsgebieden om uw juridisch traject te begeleiden of u te adviseren. De werkwijze van de advocaten in Roosendaal onderscheidt zich door hoge kwaliteit, vasthoudendheid en een no-nonsense aanpak. U kunt rekenen op succesvolle en krachtige oplossingen. Haans Advocaten Roosendaal speelt in op actuele ontwikkelingen, nieuwe wetgeving en de praktische gevolgen hiervan voor u of uw organisatie.Het werkgebied van Haans Advocaten Roosendaal omvat vooral Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.
www.haansadvocaten.nl

 logo

Inforing

Met een team van experts ontwikkelen wij internet applicaties, mobiele apps en beheerbare websites voor organisaties in de publieke dienstverlening, MKB, onderwijs en zorg. Tevens technische partner voor vormgevers, reclame- en ontwerpbureaus. Sterk op gebied van internet applicaties, digitale nieuwsbrieven (www.novanews.nl), flexibel zoekmachinevriendelijk en platformonafhankelijk CMS, complete intranet/extranet oplossingen en maat software.
www.inforing.nl

 logo

DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers om hun bedrijfsprestaties te verbeteren door hen de juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. Daarvoor werken ruim 400 professionals samen vanuit 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland.
Al meer dan 90 jaar bewijzen we onze meerwaarde als accountants en adviseurs. Wij verzorgen (salaris)administraties, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, en fiscale aangiften. Bovendien helpen we ondernemers met financiële vraagstukken in alle facetten van het ondernemerschap.

"Ervaar het verschil tussen meedenken en adviseren."

U vindt een compleet overzicht van onze dienstverlening op onze website:
www.drv.nl

 logo

Best Western City Hotel Goderie

Best Western City Hotel Goderie is een 4 sterren hotel in Roosendaal met 48 hotelkamers, 5 vergaderzalen en  een restaurant / brasserie. Het hotel is gunstig gelegen tegen over het treinstation van Roosendaal en centraal tussen Rotterdam en Antwerpen. U kunt in het hotel terecht uw vergaderingen, uw zakelijke diners of overnachtingen.
www.hotelgoderie.nl

 logo

Lesage ICT

Lesage ICT is een full service ICT provider in de breedste zin van het woord. We leveren en onderhouden cloud oplossingen, netwerken, hardware, responsive websites & marketingstrategieën aan MKB en zorg. 
Sinds 1992 levert Lesage ICT professionele oplossingen voor ondernemers.
www.lesage.nl

 Bouwgroep Midden-Brabant

Deijkers, een modern aannemersbedrijf met drie generaties ervaring
Bouwgroep Midden Brabant is een bouwbedrijf in de ruimste zin van het woord, met veel ervaring en een moderne kijk op ondernemerschap.
In 1934 werd de basis gelegd voor het huidige bouwbedrijf. Bouwgroep Midden Brabant is een vertrouwde naam in Roosendaal en omgeving waarin de loop van vele jaren tal van projecten, groot en klein, zijn gerealiseerd. Door het leveren van kwaliteit in het geheel van de bouwkundige dienstverlening, heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd bij particulieren, het bedrijfsleven, de overheid en de industrie.
Het accent van de werkzaamheden ligt op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, industrie en overheidsgebouwen. Bovendien worden in eigen beheer (kleinschalige) nieuwbouwprojecten ontwikkeld op voornamelijk binnenstedelijke locaties. Korte communicatielijnen en een goede interne organisatie stellen het bedrijf in staat om gemaakte afspraken te bewaken en na te komen.
Alle projecten krijgen de aandacht die ze verdienen. Heldere communicatie en persoonlijk contact met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Als Bouwgarant aannemer voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Met het Milieu en veiligheid wordt terdege rekening gehouden. Hiervoor is Bouwgroep Midden Brabant V.C.A. gecertificeerd.
www.bouwgroep-mb.nl

Van Dommele Advies

Eigenaar van het advies en bemiddelingsbureau met betrekking tot verzekeringen en pensioenen voor het MKB en de ZZPer. Maak analyse van uw pakket en geef zo een onafhankelijk advies op basis van wat er in de markt te vinden is. (Risicobeheer) Te bereiken op 0165-700134 of 06-12669844 en info@vandommeleadvies.nl

 De Van Dommele Advies Groep BV helpt uw onderneming door middel van een QuickScan aan besparingen. Wij werken ook op basis van 'no cure no pay' waardoor u pas betaald bij behaald resultaat.
www.vandommeleadvies.nl

 

Automotions

Automotions Groep begrijpt als geen ander dat in een succesvolle bedrijfsvoering mobiliteit een essentieel onderdeel is. Daarom is Automotions Professional ingezet om de zakelijke markt één aanspreekpunt te bieden voor alle producten en diensten die Automotions groep, als meest complete mobiliteitsgroep van Zuidwest Nederland, in huis heeft.

Een organisatie staat nooit stil, net zoals de wereld om ons heen. Vraag en aanbod veranderen mee onder invloed van regelgeving en wettelijke bepalingen, er is dus nooit sprake van een standaardoplossing! Hierin ligt onze uitdaging!
Automotions Professional volgt deze bewegingen om samen met u de beste oplossing voor uw mobiliteit vraagstukken te bepalen.
Hierbij profiteert u als klant van de synergie van kennis, ervaring, producten en diensten van onze verschillende groepsonderdelen.
Voor een overzicht van onze groepsonderdelen,
www.automotions.nl

 Led Up logo

Led Up

Led Up is importeur en distributeur in duurzame verlichting. Led Up helpt bedrijven slim om te gaan met verlichting en, naast een besparing op stroomkosten, een lichtkwaliteit en sfeer te creëren afgestemd op de behoefte.

Led Up is eind 2012 ontstaan uit bouwkundig ingenieursbureau Breuers & Cobelens. Led Up komt graag in contact met ondernemers of facilitair managers van plaatsen waar veel licht lang aan is. Denk aan kantoren, commerciële ruimtes, distributiecentra, industrie enz.

Led Up onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en haar KansenKaart. Met haar complete ontzorgings filosofie, het allerbeste licht tegen de allerbeste prijs en persoonlijke aanpak hoopt Led Up van al haar klanten enthousiaste ambassadeurs te maken.
www.ledup.nl

0209design

0209design | concept & creatie staat voor creativiteit met een visie. 0209design heeft jaren ervaring in het op een creatieve manier bouwen aan de naamsbekendheid van bedrijven, merken, producten en diensten. 0209design denkt middelen onafhankelijk om de gewenste doelgroep te bereiken en de herkenbaarheid te vergroten. 0209design voelt zich als een vis in het water thuis in verschillende disciplines zoals; concept, corporate identity, graphic design, packaging design, advertising, DM, e-DM, bedrijfspresentaties, websites, displays, signing, in-store materials en stands voor verschillende nationale en internationale accounts in B2C & B2B. Maak dus snel een vrijblijvende afspraak en laat je overtuigen van onze kracht en creativiteit. 
www.0209design.nl

 

Primatch Roosendaal

De traditionele wereld van werving & selectie is een doodlopende straat. Het systeem werkt niet meer en dat komt vooral door het principe van no cure no pay. Dat lijkt je als opdrachtgever garanties te bieden, maar kost je uiteindelijk alleen maar geld. Primatch bewijst al meer dan 15 jaar dat dit aanzienlijk goedkoper én beter kan.  
www.primatch.nl

 

50 Plus Gezond Vitaal

Vele 50 plussers ontdekken hier een uiterst simpele, veilige én effectieve aanpak die een actieve, fitte en vitale levensstijl mogelijk maken ... ben jij de volgende?
www.50plusgezondvitaal.nl
 

 

Profile Roosendaal, Car en Tyreservice

Specialist in banden, velgen, APK en onderhoud! Wat betekent onderhoud van je auto bij Profile? Onderhoud komt nooit op het juiste moment en het is niet leuk, maar toch moet het gebeuren. Met goed en tijdig onderhoud voor kom je dure reparaties. Bij Profile Car en Tyreservice begrijpen we dat. Daarom introduceert Profile scherp geprijsd merkonderhoud voor alle merken!

Wat betekent dit voor jou?
* Minstens zo goed als de dealer, maar dan scherper geprijsd
* Onderhoud en reparatie voor alle auto-merken, behoud van de fabrieksgarantie
* Altijd gratis je banden op spanning
* Liever geen merkonderhoud? Kies dan voor basisonderhoud (standaard kleine- of grote beurt)
* Online banden bestellen met lokaal advies en montage van de specialist!

Nu ook : Superbalanceren!

Profile Roosendaal, Happy Driving!
www.profile.nl/roosendaal

 logo Salarishuys

Voor een zorgeloze salaris- en personeelsadministratie

Ons kantoor is actief in het sterk groeiende specialisme van salarisverwerking en personeelsadvies. Daarbij kunt u denken aan:

* volledige verwerking van uw salarisadministratie
* advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
* samenstellen van bedrijfsreglementen
* aanvragen van loonkostenbesparende subsidies
* advies op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen

Inmiddels maken ruim 400 MKB klanten en 19 accountants/administratiekantoren gebruik van onze diensten.

www.salarishuys.nl

 

Exclusief zakelijk
netwerk in
Roosendaal en
omgeving